© 2017 by Bas Pauwels

  • Instagram Social Icon
  • Black Facebook Icon

Over

BASGROEN. 

Hallo, ik ben Bas, master in de biologie en kamerplanten-nerd ten top.

De idee voor BASGROEN. groeide vanuit het besef dat veel mensen graag groen in huis hebben, maar dat hun prachtige aankoop veelal na niet onafzienbare tijd stuk gaat door een gebrek aan kennis.

Ik wou hier graag iets aan veranderen en richtte daarom BASGROEN. op, om mensen die gepassioneerd zijn door planten, maar niet de juiste ‘know how ‘hebben professioneel te ondersteunen om hun kamerplanten levend te houden.

Persoonlijk advies voor jouw duurzame ‘urban jungle’!

Even later ontstond van hieruit de idee om te experimenteren met (quasi) onderhoudsloze ecosystemen in elkaar te steken. Groene vingers vingers of net helemaal niet?
Een tuinfles van BASGROEN. laat niemand onbewogen!  

Bovendien kan ik mijn innerlijke nerd volledig loslaten bij het ontwerpen en samenstellen van deze juweeltjes. Welke planten passen bij elkaar, welke planten kunnen in deze omstandigheden floreren, welk bodemmengsel gebruik ik het best? Elke tuinfles werd gedurende minimum een maand nauwlettend in de gaten gehouden op eventuele ontwerpfoutjes, zo dat ik met zekerheid een topproduct kan leveren.  

Wanneer juist geplaatst, is zo’n tuinfles een ware blikvanger voor jouw bezoek, voor jezelf en/of voor je gezin.  Geef je ogen de kost en aanschouw hoe deze mini-jungle groeit, leeft en evolueert.

 

Elke tuinfles is met de hand samengesteld, gaat lang mee en zijn bovendien stuk voor stuk uniek.

Ideaal als geschenk!