© 2017 by Bas Pauwels

  • Instagram Social Icon
  • Black Facebook Icon

BASGROEN.

Tuinflessengallerij

Meestal staan er reeds gemaakte ecosytemen thuis die onmiddelijk beschikbaar zijn. De tuinflessen staan minstens 2 maand bij mij na assemblage ter observatie, om mezelf er van te verzekeren dat de planten goed aanslaan in hun nieuwe omgeving. 
Onderstaand een overzicht van de tuinflessen van BASGROEN. Wanneer je op de foto klikt, kan je de naam, prijs en grootte van de tuinfles terugvinden. 
Wil je graag een combinatie maken van planten die je interessant vind in de tuinflessen, maar niet op die manier in de gallerij staan? Geen probleem, ik ga voor jou na of jouw combinatie mogelijk is. Let wel dat wanneer er op bestelling gewerkt wordt, er een periode van twee en halve maand zit tussen aanvraag en afhaling. Dit om een zo goed mogelijke kwaliteit te kunnen leveren. 
Flessen komen van 5 liter tot en met 25 liter. Met brede - of smalle hals. De brede flessenhalzen hebben het voordeel dat er makkelijk gesnoeid kan worden, dit kan er voor zorgen dat de tuinfles langer blijft zoals u ze kocht. Zonder te snoeien komt er onoverkomelijk een moment dat een van de planten de tuinfles zal domineren. Wat uiteraard ook heel mooi en intrigerend is om te zien evolueren naar die climax.  
In stad Gent zelf kan BASGROEN. persoonlijk langskomen om dit onderhoud te doen, of u kan bij twijfel wat er dient te gebeuren ook een bericht sturen met foto's van jouw tuinfles. Dan kan ik je begeleiden in het onderhoud via mail (eerstvernoemde dienst is betalend, laatsgenoemd via bericht hoort bij de prijs van de flessentuin). 
Wegens het fragiele karakter van dit product en de hoge meerkost om dit correct te laten afleveren kan het product enkel afgehaald worden op afspraak in Gentbrugge, Peter Benoitlaan. 
Wil je graag een van onderstaande tuinflessen kopen?